De ce nu sunt recomandate anvelopele all season ?

De ce nu sunt recomandate anvelopele all season ?

Diferenta intre anvelopele existente pe piata este una foarte mare, si daca stai sa te gandesti fiecare are rolul sau. Producatorii sai stiu cel mai bune cum trebuie folosite aceste anvelope iar in momentul in care discut de cauciucurile all season, acestia fac de fiecare data anumite precizari si care ar trebui sa le analizezi. Si daca timpul nu este de partea ta sau pur si simplu nu te-a interesat, atunci lasa-ma pe mine sa iti aduc la cunostiinta de ce cauciucurile all season nu sunt atat de recomandate ca si celelalte.

Cauti o anvelopa auto ? Verifica si oferta de la Anvelomag.ro !!

Tot ce trebuie sa stii despre caucicurile all season

Inainte de toate, iti aduc la cunostiinta faptul ca anvelopele nu au fost create degeaba pe sezoane, si de aceea tot ceea ce reprezinta all season poate fi inteles ca bun la toate dar de nimic. Cauciucurile de vara reprezinta cele mai bune pentru acest anotimp, in special pentru ca iti ofera avantaje considerabile in momentul in care te deplasezi pe timp de zi cu masina, nici o alta categorie nefiind atat de benefica ca si aceasta in acest anotimp, aderenta lor fiind perfecta.

Pe timp de iarna, situatia este aceeasi mai ales ca cerintele sunt cu mult mai mari. Ei bine, nu uita de faptul ca, gheata, zapada si poleiul sunt cele mai mari pericole daca circuli cu masina in acest anotimp. Cea mai buna metoda prin care le poti gasi, este ca pe cauciucurile all season le poti gasi notate cu M+S dar si cu notatia ALL SEASON iar pe cele de iarna poti gasi M+S si alpin. Pare putin paradoxal, insa acestea sunt si mai scumpe, in ciuda faptului ca nu sunt atat de utile in special pe perioada de iarna, aspect dovedit de foarte multi soferi.

Finalul va fii bazat pe recomandarea noastra sa folosesti strict cauciucuri sezoniere si care au cele mai mari beneficii pentru masina ta. Cu alte cuvinte, aderenta este cea mai mare problema la nivelul acestora, deoarece vara este prea mare iar iarna prea mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *