Cand schimbam anvelopele de vara cu cele de iarna in 2017 ?

Cand schimbam anvelopele de vara cu cele de iarna in 2017 ?

Anvelopele ar trebui sa faca parte din lista prioritatilor pentru orice tip de sofer, indiferent ca este ocazional sau profesionist. Acestea, fara sa ne dam seama au un rol decisiv in crearea unui mod simplu si comod de condus dar si pentru marirea sigurantei de care orice persoana are nevoie, deoarce doar daca le folosim pe cele corespunzatoare nu vom avea nici un fel de probleme pe tot drumul parcurs. Si in momentul in care iarna a trecut, trebuie sa fim foarte atenti cand le schimbam, deoarece acestea in mod clar nu sunt recomandate pentru orice anotimp.

Cauti o anvelopa auto ? Verifica si oferta de la Anvelomag.ro !!

Momentul optim pentru schimbarea anvelopelor de iarna

La fel ca si in alte domenii, cand trebuie sa schimbi un anumit lucru in functie de sezon, ar trebui sa ai o anumita perioada recomandata, doar ca in cazul acesta este putin diferita intreaga situatie. Desi, cele de vara in mod obligatoriu trebuie schimbate cu cele de iarna in momentul aparitiei zapezii, in cazul de fata, nu exista o perioada optima sau in care trebuie sa faci acest lucru. Niciodata nimeni nu te va lua la rost de ce folosesti inca cauciucurile de iarna.

Aceasta alegere depinde doar de tine, punand accentul pe aderenta lor. Am observat si faptul ca foarte multi soferi nici nu se mai chinuie cu cele de vara, deoarece dupa cum considera ei, este doar timp pierdut pe care il poti folosi pentru altceva mult mai productiv. Si chiar daca anvelopele de iarna costa putin mai mult, siguranta pe care o ofera este cu mult mai mare, acesta fiind motivul pentru care majoritatea soferilor fac aceasta legere.

Si ca o mica recapitulare, iti repet faptul ca anvelopele de iarna pot ramane si peste vara, deoarece aderenta lor este una foarte buna in perioada acestui anotimp. Fiind rezistente si la temperaturi foarte mari, nu ai avea motive sa le schimbi, insa asta depinde strict de alegerea ta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *