Anvelope de iarna false

Anvelope de iarna false

Sunt foarte sigur ca multi soferi au cazut in aceasta capcana si care le-a adus foarte multe probleme. Ei bine, exista o anumita categorie de cauciucuri care sunt foarte periculoase pe timp de iarna si care au o aderenta apropiata de cea a anveloplelor de vara. Cu alte cuvinte, ele sunt considerate a fii bune pentru orice anotimp, insa in schimb, aceasta este o mare greseala facuta de soferi.

Cauti o anvelopa auto ? Verifica si oferta de la Anvelomag.ro !!

Tot ce trebuie sa stii despre anvelopele de iarna false

Primul lucru important, consta in faptul ca acestea se numesc anvelope pentru orice sezon sau ALL SEASON. Nu te lasa influentat de acest lucru si fii foarte atent la faptul ca, pe timp de vara daca folosesti cauciucuri de iarna vei simti o aderenta foarte mare si care te va incurca foarte mult in timpul condusului. Aceste anvelope, au o aderenta medie ceea ce inseamna ca pe timp de iarna iti vor face niste surprize neplacute, iar daca poleiul si zapada sunt prezente vei avea mari sanse sa faci chiar si un accident.

De asemenea, pentru a le evita, axeaza-te pe compozitia lor in momentul achizitiei. Aceasta trebuie sa fie cat mai mare si mai concentrata. Asigura-te ca acestea pot fi folosite la sub 7 grade Celsius deoarece cele false, au o problema cu temperatura ceea ce inseamna ca aderenta lor se va micsora semnificativ. Sincer mi-ar placea sa vad soferi din ce in ce mai mult care le evita, acest lucru constand in faptul ca numarul accidentelor pe timp de iarna se va micsora.

Si daca te intrebi daca acestea sunt bune pe timp de vara, ei bine afla ca nu ti le recomand. Practic, aderenta lor este prea mare pentru acest anotimp iar ca rezultat in timpul condusului nu te vei simti comod si liber sa faci miscarile necesare cu volanul. Din acest motiv, iti recomand sa uiti de ele si sa te axezi pe cele sezoniere, in special iarna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *